Energiahoidot

Tarjoaa sinulle kehon ja mielen tasapainoa, sekä tunteiden käsittelyä kehon tasolta. Tämä hoito poistaa fysiologista stressiä hermostosta ja auttaa sinua voimaan paremmin kehossasi. Maanläheinen hoitomuoto, keskittyen kehon vaivoihin. Menneisyyden tunteita purkamalla hoidon vaikutus vahvistuu. Krooninen stressi on pääasiallinen syy kehon ongelmiin, virheasentoihin ja kiputiloihin. Mm. krooninen kipu, fobiat, allergiat – joihin tämä hoitomuoto antaa helpotusta.

  • Kärsitkö alaselän kivuista?
  • Tunnetko itsesi väsyneeksi, ahdistuneeksi, nuutuneeksi, stressaantuneeksi tai masentuneeksi?
  • Haluatko voida paremmin luonnollisella, tehokkaalla ja turvallisella menetelmällä?

BodyMind Energy Balancing Method on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään tehokkaat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas menetelmä joka on auttanut asiakkaitamme monenlaisissa vaivoissa. BodyMind Energy Balancing Method on jatkuvasti kehittyvä kokonaisuus.

Helposti kotisohvalla:

Näyttökuva 2021-4-26 kello 12.17.44

Angel Light Hypnosis™ -hoito vie 7 ulottuvuuteen Enkelten kanssa työskentelemään. Ihmissuhteiden, elämän ongelmien tai unelmien parissa. Todella korkeavärähteinen hoito. Lempeä ja muutosvoimainen, muinainen Atlantislainen hoitomuoto nykyaikaistettuna versiona. Jokainen matka enkelten luo kohottaa värähtelytasoasi ja tuo unelmiasi ja täyttymystä elämääsi, joka auttaa luomaan unelmien elämän. Voit tavata sieluntasolla rakkaita ihmisiä, edesmenneitä tai eläviä. Voit katkaista negatiivisia uskomusmalleja ja sidoksia esim. rahaan tai vaikeisiin tilaiteisiin. Voit ottaa yhteyden Pyhän Rakkauden suhteeseen/kaksoisliekkiin. Voit manifestida unelmaelämäsi enkelten kanssa. Elämän tehtävän ja intohimonliekin löytäminen enkelten kanssa.

KOE SYVÄLLINEN MUUTOS JA SAA TAIVAALLISTA APUA KIPEIMPIIN ASIOIHISI!

ALH-enkelihoito on muinainen atlantislainen hoitomuoto, jota harjoitettiin pyhissä unitemppeleissä. Tämä nykyaikaistettu ja voimallinen ALH-enkelihoitomenetelmä parantaa ja vahvistaa sinua niin lähihoitona kuin verkossa videopuhelun kautta toteutettuna. Autan sinua tapaamaan omat enkelisi tai saamaan apua arkkienkeleiltä henkilökohtaisen hoitosi aikana.

MAHDOLLISUUDET OVAT RAJOITTAMATTOMAT!

Jos todella haluat luoda elämän, joka on loppumattomassa virrassa, sinun täytyy vapautua kaikesta vastustustuksesta ja pelosta voidaksesi luoda yhdessä maailmankaikkeuden kanssa.

ALH-enkelihoito on taianomainen hoitomuoto, jota voi käyttää rakkauden löytämiseen, sielusi parantamiseen ja taloudellisen hyvinvoinnin luomiseen.

❤ Mikä vain mieltäsi painaa tässä hetkessä voimme nostaa sen enkelten parannettavaksi ja saamaan jumalallista terapiaa ja konsultaatiota. Olemme yhteydessä vain 7 ulottuvuuden ja sitä korkeampien auttajien kanssa, meidän korkeimmaksi parhaaksi.

 

fantasy-2879946_1920

Nämä uudenajan energiahoidot

tarjoavat huomattavasti voimakkaamman ja tehokkaamman hoidon, kuin mihin olen aiemmissa energiahoidon suunnissa tottunut. Hoito tapahtuu lempeästi kaikkein korkeimmaksi parhaaksi ja intuition ohjaamana.

Kaikki ympärillämme on energiaa, vaikka emme sitä fyysisin silmin näkisikään. Kuitenkin useimmat ihmiset kokevat energian jollain tavalla ympärillään esimerkiksi aistimalla tunneilmapiirin. Hoidoissa energia tuntuu usein lempeinä virtauksina, jotka koetaan hyvin rentouttavana.

Hoito voi tapahtua kaksisuuntaisesti vahvistamalla ja eheyttämällä kehoa tai avaamalla kehossa olevia tukoskohtia. Valon avulla avataan tukoskohtia auran eri tasoilta, tuodaan tietoisuuteen mm. kehoon kätkeytyneitä kipuja, tunnelukkoja, sisäisen lapsen haavoja, uskomuksia tai asioita, joista olemme valmiita päästämään irti. Hoito on kokonaisvaltaista ihmisen omasta elämäntilanteesta lähtevää ja sisältää myös keskustelua hoidossa nousevista teemoista.

Jokainen hoito on erilainen ja lähtee aina liikkeelle asiakkaan toiveista, intuition ohjaamana vieden kohti asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoito toimii parhaiten useamman peräkkäisen hoidon sarjana, prosessina. Usein jo kolmessa hoitokerrassa huomaa positiivisia muutoksia. Kuitenkin hoidossa voi käydä myös yksittäisenä hoitona, jolloin tavoitteena on enemmän rentoutuneen tilan hakeminen ja stressin poisto. Jokainen hoito on kumminkin ainutlaatuinen ja isojakin tunnekuormia voi tippua pois jo yhdessä hoidossa.

Hoidon jälkeen olo on yleensä hyvin kevyt ja rentoutunut. Kuitenkin hoidosta syntyvä olotila on hyvin yksilöllinen ja erilainen eri kerroilla. Välillä kehosta voi nousta tietoisuuteen erilaisia raskauksia tai pieniä kiputiloja puhdistumisen myötä, jotka lievenevät yleensä 2-3 päivän aikana. Nämä ovat merkkejä siitä, että puhdistumista tapahtuu kehossa.

Hoidon jälkeen on hyvä varata rauhallista aikaa palautua hoidosta ja nauttia rentoutuneesta tunteesta. Tutkailla mielessä asioita, joita on noussut keskusteluun hoidon aikana. Yleensä aineenvaihdunta on vilkkaampi ja hoito jatkuu puhdistumisen merkeissä vielä hoidon jälkeenkin, ja siksi suositellaan runsasta veden juontia.

Nautinnollisia ja rentouttavia hetkiä intuitiivisen hoidon kautta!

Hoitavat tassut saattavat myös auttaa hoidossa.

IMG_2938

Kävin Enkelinportti-energiahoitajaksi vuonna 2010. Mutta energiat ovat siitä ajasta huimasta muuttuneet – jalostunut, puhdistunut ja voimistunut. Kun on itse omalla tiellään päässyt aimoharppauksen eteenpäin. 2016 opiskelin Sydämen valo – energiahoidon. Päivitin energiat uuden ajan taajuuksille 2020, joka vahvisti virtausta huimasti. Ja nyt viimeisenä tehopakkaus Bodymind-tekniikka (joka vielä kesken), sekä ALH-enkelihoito 2021.

Rakkaus on kaikki mitä on.

Olet Jumalan lapsi. Olet Rakastettava ja Rakastava. Suojeltu, turvassa, vahva ja rajaton. Olet Henki. Jumalan rauha loistaa sinussa. Jumalan rakkaus ympäröi sinut. Sinä säteilet ja värähtelet täydellisyyttä, kokonaisena ja parannettuna. Kaikki on helppoa, asiat tulevat sinulle helposti ja vaivatta. Ole rentoutunut ja rauhan tilassa.

  • Rakasta elämää
  • Rakasta Jumalaa
  • Rakasta itseäsi
  • Rakasta kaikkia

Olet yhtä alkulähteen kanssa.

Rakkaus on mitä sinä olet.

Sisälläsi on Valo mikä parantaa kaikki aspektit elämässäsi, kun tunnustat sen ja liityt siihen. Tämä valo häivyttää kaiken pimeyden, kun kuljette yhtiestyössä ja teistä tulee yhtä. Silloin sinä muistat ja tunnustat itsellesi kuka oikeasti olet. Yhdistyttyäsi tähän valoon puhdistuminen tapahtuu itsestään.

Autan sinua muistamaan kuka oikeasti olet, puhdas valonolento kehoon verhoutoneena. Älä samaistu kehoon, se on vain kulkuvälineesi maan päällä, vaate minkä olet pukenut yllesi maahan astuessasi. Sisimmässäsi piilee totuus, älä etsi sitä ulkopuoleltasi. Kaikki mitä näennäisesti havaitset ympärilläsi, on vain heijastusta sisäisestä maailmastasi. Kun korjaat ”virheen” sisälläsi, muuttuu se havaintomailmassasi. Maailma on peili kaikelle sille, mitä et uskalla itsessäsi katsoa. Työnnät sen pois itsestäsi, katsoaksesi kuinka kohtaamasi tilanne sen sinulle esittää… Yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes sen tiedostat ja hyväksyt itseessäsi. Muistat, että sinä olet Jumalan lapsi – se Valo – ja kaikki on jo anteeksi annettu.

Ihmeet on jokaisen oikeus, mutta puhdistuminen on välttämätöntä ensin. -IOK