Ihmeelliset viikonloput

Viikonloppu retriitit täynnä lämpöä, lempeyttä ja rauhaa!

Yhdessä olemme enemmän ja ryhmän voima tulee kauniisti näkyviin viikonlopun taianomaisessa tunnelmassa. Viikonloppuihin voit tulla juuri sellaisena kuin olet, kaikki roolit saa jättää kotiin ja kaikki tuntemukset saa ottaa mukaan.

Viikonlopun idea on purkaa stressiä ja rauhoittua arjen keskellä. Löytää lähemmäs sisäistä rauhaansa ja lempeyttä itseään kohtaan. Viikonlopun ohjelma jakautuu rentoutus meditaatioihin ja jakamiseen täydellisen luottamuksen läsnäollessa. Jakamisen tarkoitus on purkaa uskomuskuoria itsen ympäriltä ja löytää rauha itsensä ja elämänsä tilanteisiin, että voisi katsoa uudella tavalla ympäristöään – sallivammin. Armollisuus itseä kohtaan kasvaa ja ymmärrys miksi asiat tapahtuu juuri niinkuin tapahtuu elämässäsi. Anteeksi antoa ja sisäisen rakkauden avautumista varten. Kaikki mitä elämässäsi tapahtuu, tapahtuu sinun hyväksesi ja vuoksesi.

Lauantai alkaa 10.00 aamukahvilla, josta siirrymme meditaatiomatkan kautta purkamaan lempeästi mitä mielen päällä on – ilman arvostelua tai vaatimuksia. Armollisuuden ja hyväksynnän mielentilassa. Lounas on sopivassa välissä ja ilta päättyy n.17.00-18.00. Jonka jälkeen vapaata oleilua. Mahdollisuus myös hiljaisuuden retriittiin väliajoilla, jolloin saa sukeltaa todella itseensä. Sunnuntai mukailee vastaavaa ohjelmaa. Aikataulu muovautuu lopulliseen kuosiin jokaisessa tilanteessa soljuen.

Yöpymispaikkoja löytyy parvelta patjojen muodossa, sekä kesällä ulkoa telttamajoitus tai riippumatto.

La-Su viikonlopun hinta 300,-/hlö. sis. osallistumisen ja yöpymisen.

La: Aamiainen/ lounas / päivällinen/ iltapala ja Su: Aamianen/ lounas yhteensä 100,-/hlö

Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan. Mukavat ja rennot vaatteet päälle. Mahdollisuus saunoa illalla.

Create a website or blog at WordPress.com