Kutsun sinut kohtaamaan itsesi!

 Energiahoitaja & Sielunopas

JADE RAUHANSYDÄN

  • rauhansydan(a)gmail.com
  • 050 359 1556
  • Renko, Hämeenlinna

Voit ottaa yhteyttä tekstiviestillä, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella. Näin tavoitat minut parhaiten! Vastaan jokaiseen viestiin 24h sisällä. Mikäli vastausta ei kuulu, viestisi ei ole tavoittanut minua. Toimin pääasiassa Rengossa, sopimuksen mukaan myös lähiseuduilla.

RauhanSydämessä työskentelee myös:

Rakkaudenkoordinaatit Muru ja Fenix.

Huolehtivat rakkaudellisen ilmapiirin säilymisestä.

Herätyskello Alvar

Aamupalan tuottajat Ilo, Ihme, Valo, Unelma, Hellä ja Hillevi.

Kesätyöntekijät Seppo, Lemmy, Teppo ja Toivo

Toimivat apusorkkina rentoutushetkissä.

 

LÄHETÄ VIESTI

Voit suorittaa lahjoituksen/maksun PayPal:n kautta ❤

Hei sinä suurenmoinen Rakkauspakkaus,

joka luet tätä!

Teen hoitoja idyllisessä hirsitalossa Rengossa.

Tule ihanstumaan lempeään ilmapiiriin. Haluan tarjota sinulle rakkaudentäyteisen hoidon, rentoutus hetken. Avaan sinulle oven aivan uuteen maailmaan!  Ennen hoitoa voit istahtaa teekupposen äärelle kertomaan minulle sydämesi ajatukset, mikä vahvistaa hoidon tehoa.

Minä haluan olla läsnä juuri sinulle, että saat tulla oikeasti kuulluksi. Saat olla juuri Sinä, ilman tuomiota tai arvostelua. Kuuntelen sinua sydämelläni, en korvillani. Olipa tarinasi millainen tahansa, minun tarkoitukseni on keskittyä näkemään tarinasi ohi, siihen totuuteen kuka sinä todella olet: puhdas, viaton Rakkaus.

Jos haluat, annan sinulle uudenlaisia ajatuksia, kuinka voisit lähestyä elämääsi erilaisesta näkökulmasta mihin olet ehkä tottunut. Tule avoimin mielin, silloin saat eniten irti kokemuksestasi.  Olet lämpimästi tervetullut! ❤ 

Kuka on Jade Rauhansydän?

Minun henkinen matkani luonnollisesti on alkanut jo paljon ennen tähän elämääni syntymistä. Mutta tässä elämässäni suuri käännekohta oli isäni kuolema, kun olin kymmenen vuotias. Olen aina ollut todella herkkä, mitä ei ehkä ole ymmärretty tukea nuoruudessani ja olen oppinut olemaan vahva ja pärjäävä. 

Tietoisemmin aloin kyseenalaistaa maailman tapaa elää 2010, jolloin kävin ensimäisen energiahoitokurssini ja aloin vahvemmin etsiä merkitystä elämälleni. Kysymykseni oli; mitä merkitystä millään on.  Sen jälkeen olen käynyt useita energiahoitaja koulutuksia, opiskelin vyöhyketerapeutiksi, kävin Intiassa Oneness centerissä kuukauden kasvamassa ja lukemattomilla muilla henkisillä parantajilla hoidoissa sekä retriiteillä. 

2020 luvun taite puolin ja toisin vuoden verran, on ollut voimallisin oivallusten aikani. Sisäinen rauha ja tietoisuus on kasvanut huimasti. Laajempi näkemys maailman ja ihmisten toiminnasta on avautunut minulle aivan uudella tavalla. Näihin vuosiin on suurin vaikuttaja ollut Ihmeiden oppikurssi -kirjan ympärille avautunut maailmankatsomus taito. Olen huomannut kuinka elämäni on muuttunut läsnäolevammaksi ja sydänlähtöisemmäksi. Olen oppinut näkemään tarinoiden ja uskomusjärjestelmien taakse. Aivan uusi syvempi ja korkeampi tietoisuuden taso on avautunut. 

Minun suurin haluni on auttaa sinua kasvamaan omalla polullasi kohti tietoisempaa elämää. Ymmärrykseen kuinka itse on oman elämänsä luoja, eikä suinkaan maailman uhri. Näkemään omien uskomusjärjestelmiesi aiheuttamat taakat ja luopumaan elämää rajoittavista ”totuuksista”. 

Jokainen näkee ja kokee oman maailmansa menneisyyden lasien läpi, ja kun näistä laseista alkaa puhdistamaan tahroja pois, voi huomata miten paljon kirkkaammin alkaa nähdä tämän hetken puhtaana mahdollisuutena. Luovutaan ulkoisten seikkojen syyttelystä ja aletaan ottamaan vastuu omista tunteista ja ajatuksista. Mielen työstäminen auttaa tähän ja energiahoidot vauhdittavat matkaa huimasti. 

Joko sinä haluat kasvaa täyteen potentiaaliin omaksi huikeaksi itseksesi, vai vieläkö haluat pitää itsesi pienenä ja arvottomana?!  

Create a website or blog at WordPress.com