Kääntymistä sisään päin.

Niin kauan voit juosta maailman sätkynukkena kuin haluat, sitten kun et enää jaksa sitä tulee väistämättömäksi pysähtyä kuuntelemaan sisintään. Sillä totuus löytyy sisältäsi, ei ulkopuoleltasi. Se on se paikka mistä viimeisenä ymmärrämme etsiä, täydellinen piilopaikka egon harhasille harhautuksille; etsi etsi, mutta älä löydä.

Minä olen pitkään ihmetellyt, mitä ihmiset saa tämän maailman ihannoimisesta. Minulle se on aina jäänyt vajaaksi kokemukseksi. Mutta nyt alan ymmärtää, sillä jos etsii Jumalaa rakentamistaan epäjumalista, onko se ihme, että täydellisen rakkauden löytyminen on mohdotonta.

Me teemme paljon asioita tottumuksesta, koska meidän kuuluu tehdä niin. Meille on opetettu, ettei maailma pyöri ilman meidän panostamme. Ja sehän on äärimmäisen totta, sillä ego on tehnyt maailman pelossa. Pelko määrittää meidän joka päiväisiä tekemisiämme. Täytyy tehdä asioita että saa ruokaa pöytään ja katon päänsä päälle, puhumattakaan kaikista kivoista asioista mitä tahdomme maailmassa tehdä ja kaikkeen tarvitsee tehdä jotain saavuttaakseen haluamansa. Oletko todella niin korvaamaton, ettei maailma pyörisi ennallaan jos sinä pysähtyisit. Mutta sehän on viimeinen asia mitä ego haluaa, sillä silloin pääsisit aivan liian lähelle todellista itseäsi. Nyt ego parhaansa mukaan hämää kaikilla ulkoisilla asioilla mihin se vetää sinut mukaansa, ettet vain pysähtyisi.

Ainoa tehtävämme täällä on purkaa pelot Rakkauden tieltä. Ja sitä me kierrämme kuin kissa kuumaa puuroa, on niin paljon asioita mitkä vetää huomiomme. Eikä meidän tarvitsisi tehdä muuta, kuin antaa asioiden tapahtua ja joka hetki katsoa itseään kummasta näkökulmasta asioita katselen pelosta vai rakkaudesta. Takertumatta tarinaan ja esittämäänsä roolihahmoon. Maailma tapahtuu ympärillä vain, että voisit nähdä pelko uskomuksesi ja antaa ne pois. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, vain tarkastella mieltäsi ja nähdä hullut uskomuksesi.

Jokaiselle ihmiselle sinä annat roolit, kun ajattelet että tuo on tuommoinen ja tuo tuommoinen. Ketään et pysty katsomaan täydellisen puhtaasti, vaan katsot oman menneisyytesi silmälasien läpi maailmaa. Maailma heijastaa takaisin vain omat uskomuksesi… kunnes haluat pysähtyä kyseenalaistamaan itseäsi. Onko tämä todella totta mitä uskon itsestäni ja toisista? Voiko olla jokin toinen tapa katsoa tätä asiaa? Vapauta itsesi menneisyytesi taakasta. Sinua autetaan, heti kun haluat muuttaa mieltäsi maailman suhteen.

Sillä pieni halukkuus riittää. Kun sinulla on pieni halukkuus, Jeesus lisää siihen omansa mikä on ymmärrystä ylempi. Yksin pienenä ihmisenä, et siihen kykenisi, mutta Jumala haluaa niin kovasti sinun muistavan, että hän kutsuu sinua lakkaamatta takaisin  muistamaan totuuden.

Helpotukseksi, että KAIKKI mikä EI ole rakkautta on pelkoa. Ei ole mitään välimuotoa, ei ole aste eroja. On vain Rakkaus tai pelko. Jos et tunne täydellistä iloa, rauhaa ja onnellisuutta, olet valinnut Jumalan sijaan pelon. Ego tarjoaa sinulle kyllä määrättömästi syitä ja perusteita tätä asiaa vastaan, mutta vieläkö haluat kuunnella sitä? Jumalan ainoa halu sinulle on olla onnellinen. Jos valitset jotain muuta, valitset Jumalaa ja todellista itseäsi vastaan. Kaiken taustalla on vain kaksi valinnan mahdollisuutta. Minä tiedän, että se kuullostaa hullulta ja mahdottomalta, sillä ego huutaa kovempaa. Egon ääni on aina se joka on ensimmäisenä epäilemässä. Jumalan/todellisen itsesi äänen kuulet vasta kun maltat hiljentyä kuuntelmaan. Jumala on aina sinussa, se ei katoa minnekkään koskaan. Vain sinä voit valita pelon sen Jumalaisen ilon sijaan.

Kaikki ne menneisyyden tarinat on kerrottu pelossa, ja aina kun elät menneisyyden kautta tulevaisuutta, elät pelossa. Silloin et anna mahdollisuutta uuden tulla elämääsi. Vasta siinä hetkessä kun pysähdyt tähän hetkeen, läsnäoloon, voit löytää todellisen elämän. Kun pyyhit pois menneisyyden ja tulevaisuuden, jää jäljelle ainoa todellinen hetki -NYT. Ja vain nyt hetkessä voit elää. Vain NYT hetkessä voi tapahtua ihmeet ja voit olla kosketuksissa Jumalaiseen itseesi. Mutta joka hetki joudut tekemään valintaa, joka hetki palauttamaan mielesi totuuteen. Sitä on mielen treenaaminen, ettet lähde pelon kelkkaan vaan palautat itsesi joka hetki takaisin muistamaan totuutesi, mikä on puhdas viaton täydellinen Rakkaus. Jokaisessa hetkessä on myös muistettava ARMO itseä kohtaan. Jokainen hetki on täydellinen, ilmenipä se millaisena tahansa. Mitään väärää valintaa et voi tehdä. Sillä Rakkaudessa kaikki saa ilmetä juuri sellaisena kuin se ilmenee tässä hetkessä. Kyse ei ole ongelmasta, vaan halustasi muistaa kuka todella olet.

Sinä olet Kristus, Jumalan ainoa poika. Täydellisen rakastettu. Me jokainen olemme.

Rakkaus – taivas – totuus on vain yhden valinnan päässä. Helvetti on valintasi uneksia pysyväsi erossa Jumalasta. Sillä vaikka uneksit tätä maailmaa, olet silti koko ajan Jumalan sylissä etkä sieltä voi tipahtaa.  Vaikka Jumalan Rakkauden pelko meitä välillä yrittääkin ajaa toiseen suuntaan.

Niin kauan kuin vastustat totuutta, sinun täytyy selviytyä ja pärjätä omillasi. Siinä hetkessä kun antaudut ja annat Isäsi huolehtia sinusta voit tulla lapsen kaltaiseksi jälleen. Elämään läsnäolossa, iloiten jokaisesta uudesta hetkestä, vapaana menneisyyden taakasta, vapaana peloista. Luottamuksessa, rauhassa ja Rakkauden syleilyssä.

Valinta on AINA ja joka hetki sinun käsissäsi.

Olet tullut tänne vain muistamaan kuka todella olet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com