Luotatko sattumaan, vai haluaisitko luoda satumaan?

Oletko koskaan kokenut ulkopuolisuuden tunnetta, ettet kuulu joukkoon? 

Minulla tämä tunne on ollut piilevänä pitkään, koska aiemmin olen vain parhaani mukaan yrittänyt sopeutua ja esittää kuuluvani. Ja viime aikoina erillisyydentunne on korostunut, vahvistunut ja selkeytynyt hurjasti. 

Minä en ole oikein koskaan ymmärtänyt maailman ihannointia, sääntöjen palvomista ja näin vain asioiden kuuluu olla auktoriteetteja. Pelokas mieleni ei kumminkaan ole uskaltanut tehdä selkeää vastarintaa, vaan olen kuvitellut vain olevani outolintu itse. Etten vain ymmärrä realiteetteja, mitkä toisille on ollut päivän selviä! Kuten synnyt – vanhenet – kuolet pois, tai täytyy anstaita paikkansa yhteiskunnan muurahaisena ja olla kunnon kansalainen kyseenalaistamatta mitään. Teet työtä niskalimassa mistä et nauti, pyöräytät pari veronmaksajaa lisää, et aiheuta kuluja, olet kunnon kuuliainen kansalainen. 

Matka on ollut pitkä ja antoisa, siitä kiltistä – arasta – miellyttäjästä, tähän hetkeen että todella saa elää oman näköistä elämää. Ettei ole enää maailman uhri. 

Mikä onkaan se kiitollisuuden määrä, kun kohtaa ihmisiä kenelle ei tarvitsekkaan enää todistella ajatusmaailmaansa. Sitä ymmärretäänkin jo lähtökohtaisesti ja pidetään täysin normaalina! Kuin olisi löytänyt muukalaisten keskuudesta toisen saman tietoisuuden omaavan. En olekkaan enää vääränlainen, viallinen yksilö!

Se on ymmärrettävä, että jokainen voi katsoa maailmaansa vain sen tietoisuuden valossa mikä omassa mielessä vallitsee. Ja luonnollisesti kaikki muu tuntuu pelottavalta utopialta. Jos ajatellaan historiaan, että joskus muinoin oli joku hullu joka uskoi koneen voivan lentää ja tänä päivänä se on täysin normaalia. Tai ei kauaakaan kun kirjekaverit oli pop ja ajatus videopuheluista oli ihan ufoa! 

Nyt se että itse olisi vastuussa omasta elämästään täysin ja voisi luoda juuri sellaisen elämän vauraudessaan ja runsaudessaan ja kokemuksissaan kuin haluaisi, on vielä monelle täysin käsittämätön ajatus. Tietoisuus on rajoittunut vuosisatoja rajoittaneisiin uskomusmalleihin mikä on mahdollista. Jos ei ole halua tai uskallusta laajentaa yhtään käsitysmaailmaansa, se on mitä elämässään saa, rajallista sääntöihin ja vaatimuksiin perustuvaa ulkoisten auktoriteettien vaalimista. 

Ja nyt on vihdoin alettu päästä siihen ajatusmaailmaan, mitä minä olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Että nyt alkaa kuullostaa järkeenkäyvältä teorialta! Ja vihdoin tästä aletaan puhua ja tämä alkaa aueta laajemmassa mittakaavassa! 

Että todellakin jokainen luo oman maailmankuvansa ajatuksillaan ja uskomuksillaan juuri sen näköiseksi kuin se nyt näyttäytyy edessä. Ja nyt vielä se oma maailma voi näyttää rajoittavalta ja ahdasmieliseltä, kuin olisi ulkoa päin tulevia vaatimuksia. Mutta tämä hetki on juuri se käänne kohta, kun pääsee ottamaan tietoisempia askelia. Ja nyt tätä matkaa ei enää tarvitse taivaltaa yksin. Jokainen muuttunut ajatusmalli alkaa muuttamaan näkymää ympärillä. Mielentilan muuttuessa, ymmärtää paremmin. Ei tarvitse tehdä enää kompromisseja itsensä kustannuksella.

Kaikki on energiaa, värähtelyä eri aallonpituuksilla. Joku on raskaampaa värähtelyä ja se näkyy fyysisenä asiana, joku toinen on korkeampi värähteistä ja sitä ei voi silmin nähdä. Uskotko sähkön olemassa oloon, vaikket sitä näe? Energiaa voi muovata ja muuttaa, olet kuin generaattori joka muuttaa sähkön valoksi. Tietoisuutesi on se osa jossa luot mielenmaisemia jotka toteutuu konkreettisiksi tapahtumiksi. Se mitä luot on sinun vastuullasi, niin hyvät kuin huonotkin asiat. Näkemäsi asiat vain tuovat sinulle näkyväksi sen mihin uskot ja mihin olet huomiosi keskittänyt.  

Minä olen tehnyt tätä kasvun matkaani paljon yksin, ja se on hidasta ja tuskaista. Aina kun olen ottanut apua vastaan ja työstänyt ajatuksiani mieleltään avointen oppaiden kanssa, on matkani edistynyt huimasti! On siunaus saada jakaa ja purkaa vanhaa ajatusmaailmaa tiedostavien ihmisten vanavedessä. Se on myös ollut innostavaa nähdä miten elämä on muuttunut prosessin myötä toisilla, joten sen täytyy olla mahdollista myös itselle. Ja nyt on nähnyt sen tulokset ja mahdollisuudet, joten sen täytyy olla mahdollista sinulle jos se on ollut mahdollista minullekkin! 

Eikä se ole raketti tiedettä. Meillä on vain niin vahva tottumukseen perustuva halu palata vanhaan ajattelutapaan, ellei siitä pidä huolta. Joten yhdessä muistaminen on aina paljon helpompaa, silloin on toinen muistuttamassa jos itse tipahtaa tarinoihinsa. 

Ja heti kun sinä kuulet kutsun avautua tietoisempaan elämään, purkaa menneisyyden taakka harteiltasi ja alkaa valitsemaan mitä todella haluat elämässäsi kokea… minä ojennan sinulle käteni, tartu käteeni ja tiesi on avoinna uuteen ilon täyttämään maailmaan! 

Haluatko nähdä? Haluatko kokea? Haluatko tuntea? 

Matkaan voi lähteä omalla tahdillaan. Yksi hoitokerta silloin tällöin, tipahdellen vanhan maailman pyörteisiin voimakkaammin ja matkaa edistyy hitaasti. Tai sitoutuen todella muutkokseen, ja suunnitellaan selkeä kartta matkallesi ettet voi enää eksyä päämäärästäsi! Silloin otat huiman harppauksen nopeasti uuteen elämään. Meille annetaan aina juuri sen verran kun kykenemme vastaanottamaan, ei enempää eikä vähempää. Joten sinä olet elämäsi tirehtööri ja minä sisäisen leijonasi kesyttäjä, joka opettaa kaikki taikatemppujen salat sinulle. 

Miltä kuullostaa?

Joko lähdetään matkaan, vai vieläkö odotat elämäsi alkua kauan?

Haluatko istua oman onnesi tiellä, vai avautua vastaanottamaan sen?

Haluatko vielä olla realistisesti oikeassa elämäsi suhteen, vai hyväksyä että voisi olla toinen tapa tarkastella asiaa ja hoksata että sehän on avain onneen! 

Tirehtöörinä sinulla on narut käsissäsi? Miten aiot niistä vedellä? 

Luotatko sattumaan, vai haluaisitko alkaa luomaan satumaan?

Tässä vielä kolme yksinkertaista askelta unelmaelämäsi luomiseen

  1. Ole kiitollinen siitä mitä sinulla jo on.
  2. Selvitä kaikki tarpeellinen.
  3. Anna itsesi tahtoa sitä, mitä todella tahdot!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com