Maailma muuttuu ajatus kerrallaan

Halautko muuttaa mielesi maailman suhteen?

Sinun on aivan turha yrittää muuttaa maailmaa, sillä maailmaa ei ole olemassakaan. Mutta voit muuttaa mielesi maailman suhteen. 

Paradoksien paradoksi.

Ja lopulta kaikkein todellisin asia. 

  • Miksi meitä ohjataan keskittymään maailman parantamiseen? No tietenkin siksi, että on ymmärretty, etttei sillä ole mitään voimaa-valtaa-merkitystä. Paitsi se, että hajotat omat voimasi keskittymällä itsesi ulkopuoliseen harhakuvaan. 
  • Miksi meille on opetettu aikajana, menneisyys ja tulevaisuus? Luonnollisesti sen takia, että pysyisit jommassa kummassa voimattomana. Etkä hoksaisi keskittyä siihen missä voimasi lepää, eli tässä hetkessä. 

Se joka on sokaistunut vallasta, ei todellakaan halua sinun käyttävän omaasi! 

Silloin on tehtävä kaikkensa, ettet sinä käyttäisi omaa voimaasi varsinkaan tietoisesti. Ja mikä sen helpompi keino, kun maalata uhkakuvia maailman sivu täyteen. Pelolla on helpoin hallita ja pitää kurissa, tai vähintäänkin herran nuhteessa…. 

Miksi on kehitetty koulujärjestelmät ja kaikki muut ohjelmointi kanavat kuten media. Aivan, ohjelmointia varten. Aivopesemään ihminen pieneksi, kyvyttömäksi ja riippuvaiseksi. Ja tottakai näitä järjestelmiä voisi hyödyntää myös hyvään, jos siihen olisi halua.

Älä usko maailmaan, sillä maailmaa ei ole olemassakaan. Maailma on tasan tarkkaan sitä mihin sinä uskot ja uskollasi luot todellisuutesi. Ja toden totta kaikkien ohjelmointijärjestelmien myötä meidät on opetettu uskomaan ja luomaan tietynlaista ja näköistä maailmaa. 

Kyse ei ole siitä, etteikö maailmaa voisi muuttaa. Mutta se ei muutu maailmaan keskittymällä. Se muuttuu omaan uskomusjärjestelmään keskittymällä. 

Resetoimaan itsensä vanhasta toimimattomasta järjestelmästä ja ohjemoimaan uuteen käyttöjärjestelmään. 

Niin kauan sinä pidät vanhaa uhkakuviin ja puutteeseen perustuvaa maailmaa yllä kun sinä haluat uskollasi sitä vahvistaa. Haluat pysyä teidottomassa tilassa ja uhrina. 

Heti kun tietoisuutesi herää hivenenkään, alat haluamaan muutosta. 

Mutta se muutos ei tule taistelemalla. Mikään ei muutu vastustamalla mielikuvitus mörköä, vaikka se tuntuisi miten todelliselta tahansa. Mörkö katoaa siinä hetkessä kun lakkaat uskomasta siihen. 

Muutos ja vapautuminen lähtee sisältä päin. Oman todellisen rakkaudellisen voiman löytämisestä ja uskosta siihen. 

Sinä voit muuttaa koko maailmasi, mutta et vanhan uskomusjärjestelmäsi avulla vaan uudistamalla ensin sen. 

Ajatus kerrallaan.

Uskomus kerrallaan. 

Keskittymällä valitsemaan tietoisesti. 

Mikään ei ole niinkuin sinut on opetettu uskomaan. 

Kaiken voi kyseenalaistaa. Lähtien hyvän ja pahan käsitteistä, rahaan ja aina kuoleman uskoon saakka. 

Mutta kannattaa aloittaa hieman pienemmistä uskon asioista, ettei vastustus kasva liian suureksi. 

Jos ajattelet, että tietokoneeseesi on ohjelmoitu virus, et sinä voi viruksen avulla yrittää puhdistaa virusta koneeltasi. Sinun täytyy ensin puhdistaa koneesi haitallisesta ohjelmasta ja vasta sen jälkeen voit ohjelmoida sen uudelleen. Aivan sama on oman tietokoneesi eli aivojesi laita. Sinä voit toimia haittaohjelman alaisena ja pysyä voimattomana maailman suhteen, tai voit tehdä sen sisäisen työn ja valita mihin haluat uskoa ja mitä uskollasi luoda maailmaasi. Ja tiedät olevasi tämän haittaohjelmoinnin vallassa, jos väität ettet voi mitään tai ei se niin mene tai keskityt maailman parantamiseen itsesi sijasta. 

Se on äärettömän yksinkertaista, mutta ei niin helppoa. 

Valita vanha hajoava maailma, tai keskittää uskonsa uuteen mitä emme ole vielä luoneet näkyväksi. 

Pysyä pienenä tai uskoa mahdottomaan. 

Miltä sinä haluat maailmasi näyttävän ja millaisia tunteita haluat tuntea? 

Keskity siihen ja pura kaikki pelkoon perustuvat uskomusjärjestelmät sen ympäriltä pois. 

Ole kiitollinen kaikista mielikuvitus möröistä elämässäsi, ne ovat opettamassa sinua ja näyttämässä kaikki pelkopohjaiset esteet todellisen olemuksesi – Rakkauden – edestä. 

Sinä olet oppinut suojelemaan pelkojasi, kuin leijona emo poikasiaan. Vaalimaan ja ruokkimaan maailman tarinoilla ne ähkyyn asti. 

Nyt sinulla on mahdollisuus päättää haluatko edelleen pitää pelon ajatuksia yllä vai valitsetko rakkauden ajatusmaailman luomaan todellisuuttasi jatkossa. 

Molempia et saa, vaan aina valitset joko tai. 

Rakkautta ei ole, jos on häivähdyskään pelkoa.

Pelkoa ei ole, jos rakkaus valaisee mielesi. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com